23 Temmuz 2010 Cuma

BiR NiKaH ŞeKeRi MaSaLı

Bugün lolipop pastasını yaptığım cici mi cici Nazlı Hanım’dan resimler geldi. Tekrar olacağını bildiğim halde yine de yayınlamak istedim çünkü çok güzeller. Ayrıca Nazlı hanım mailinde bir cümle yazmış beni inanılmaz etkiledi ve sevindirdi: “Sayenizde düğün günümüzün benim için çok önemli olan bir bölümü rüya gibiydi” Bunu okuduktan sonra “Bir Nikah Şekeri Masalı” aklıma geldi logomda kullanmaya karar verdim.

Hem bu tatlı sözlerinize hem de Masalı yaratmanın doğru bir karar olduğunu hissettirdiğiniz için teşekkürler :)

2 LoLiPoP:

Miss Koala dedi ki...

Sevgili Sıla Hanım ve bu olağanüstü blog'un sevgili takipçileri : ) düğünümüzü çok kısa bir süre içerisinde planlamaya çalışırken aklımdaki en önemli detay nedense nikah şekeriydi. Ankara'da yaşadığım için buradaki kısıtlı tasarımlardan uzaklaşmak istedim. Çünkü, nikah şekerlerimizin daha önce hiç görülmemiş bir şey olmasını istiyordum. Düğünlerde yemek, müzik, süsleme, gelinlik, damatlık 3 aşağı 5 yukarı hep birbirine benzer ama nikah şekeri ile fark yaratılabilir diye düşünüyordum ve internette gece gündüz gezdim, dolaştım ve sonunda şans yüzüme güldü : ) Sevgili Sıla Hanım ile tanıştım. Aklımdaki çok ufak 1-2 detayı kendisi ile paylaştım ama Sıla Hanım bu 1-2 ufak detayı kocaman ve mükemmel bir tasarıma dönüştürdü. Hiç tanışmadık, hiç yüz yüze gelmedik ama mail'ler ve birkaç telefon görüşmesi ile her şeyi hallettik. Kısacası, Tombul Peri sihirli değneğini bizim lolipop'lara değdirdi ve sonuç fotoğraflarda görüldüğü gibi : ) Annem ile düğünden 1 gün önce şekerleri yerleştirirken bir anda "vermesek mi acaba kimseye" diye düşündük, paylaşmaya bile kıyamadık, bu tasarım hiç bozulmasın istedik. Zaten düğünümüzde herkes hayran kaldı ve tebrik eder etmez nerede yaptırdınız diye sormaya başladı. Şimdi doğumgünlerimiz gelse veya bir baby shower olsa da Sıla Hanım ile tekrar çalışsak diye bekliyoruz. Çünkü, insanın en az kendisi kadar bir işe özen gösteren ve saygı duyan insanlarla çalışması çok güzel ve güven veren bir duygu. Sıla Hanım'a bize bu duyguyu yaşattığı ve bu güzel tasarımı için tekrardan çok ama çok teşekkür etmek istiyorum : ) Sevgiler...

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

:))))))) beni inanılmaz mahcup ettiniz bu güzel sözlerinizle çok teşekkür ederim. Sizinle çalışmak o kadar zevkli o kadar kolay di ki... Dilerim hep sizin gibi tatlı, cici ve nazik insanlarla karşılaşırım, ve dilerim sizin hep böyle pozitif, neşeli, ve mutlu bir hayatınız olur :)
Tekrardan ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Sevgiler
Sıla

 
Blog Template by Delicious Design Studio