28 Temmuz 2010 Çarşamba

MeKtuBuM VaR :)

Aşağıda ki mail lolipop pastasını yaptığım Nazlı Hanım'dan bana yorum olarak gelmiş. O kadar sevdim, o kadar sevindim ki bu mailin bir yorum olarak kalmasını istemedim sizlerle paylaşmak istedim :) Lütfen mazur görün ama inanılmaz sevinçliyim :) Teşekkürler Nazlı hanım :))))

Sevgili Sıla Hanım ve bu olağanüstü blog'un sevgili takipçileri : ) düğünümüzü çok kısa bir süre içerisinde planlamaya çalışırken aklımdaki en önemli detay nedense nikah şekeriydi. Ankara'da yaşadığım için buradaki kısıtlı tasarımlardan uzaklaşmak istedim. Çünkü, nikah şekerlerimizin daha önce hiç görülmemiş bir şey olmasını istiyordum. Düğünlerde yemek, müzik, süsleme, gelinlik, damatlık 3 aşağı 5 yukarı hep birbirine benzer ama nikah şekeri ile fark yaratılabilir diye düşünüyordum ve internette gece gündüz gezdim, dolaştım ve sonunda şans yüzüme güldü : ) Sevgili Sıla Hanım ile tanıştım. Aklımdaki çok ufak 1-2 detayı kendisi ile paylaştım ama Sıla Hanım bu 1-2 ufak detayı kocaman ve mükemmel bir tasarıma dönüştürdü. Hiç tanışmadık, hiç yüz yüze gelmedik ama mailler ve birkaç telefon görüşmesi ile her şeyi hallettik. Kısacası, Tombul Peri sihirli değneğini bizim lolipoplara değdirdi ve sonuç fotoğraflarda görüldüğü gibi : ) Annem ile düğünden 1 gün önce şekerleri yerleştirirken bir anda "vermesek mi acaba kimseye" diye düşündük, paylaşmaya bile kıyamadık, bu tasarım hiç bozulmasın istedik. Zaten düğünümüzde herkes hayran kaldı ve tebrik eder etmez nerede yaptırdınız diye sormaya başladı. Şimdi doğum günlerimiz gelse veya bir baby shower olsa da Sıla Hanım ile tekrar çalışsak diye bekliyoruz. Çünkü, insanın en az kendisi kadar bir işe özen gösteren ve saygı duyan insanlarla çalışması çok güzel ve güven veren bir duygu. Sıla Hanım'a bize bu duyguyu yaşattığı ve bu güzel tasarımı için tekrardan çok ama çok teşekkür etmek istiyorum : ) Sevgiler... “

3 LoLiPoP:

Tuğba Agaci dedi ki...

İşini severek yapmak böyle mutluluklar getiriyor işte..Tebrikler (: ama ben de merak ettim..bi resim olsaydı :(

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

Selam Tuğba,
Teşekkürler gerçekten yazıyı okuduğumda inanılmaz sevindim :)Aşağıya bakarsan "Bir nikah şekeri Masalı" yazımda lolipop ağacımı ve "Lolipop nikah şekeri" yazımda ise lolipopları görebilirsin :)
Sevgiler
Sıla

NiLaY dedi ki...

ne için çalıştığını ve yaptığın işi yürekten severek yapmak işte böylesi güzel bir duygu, tebrik ediyorum canım seni ve yüreğini koyduğun bu sempatik işte nice güzel insanlarla nice güzel mutluluklar diliyorum :) sevgiler..

 
Blog Template by Delicious Design Studio