17 Eylül 2010 Cuma

RoManTiK NiKaH ŞeKeRi

Wedding Favor

Uzun zaman oldu yazmayalı. Boş oturduğumu sanmayın :)

Blogumdan beni bulup, tanışıp, arkadaş olduğum hatta arkadaştan öte sırdaş, ve maildaş olduğum Tüten'in düğünü için çok çalıştım çook.

Önce nikah şekeri siparişi ile başlayan işler, masa konfetisi ile devam etti. Masa konfetisinden sonra düğün resimlerinde kullanılmak üzere hazırlanan AŞK flamasına geldi. Flamadan sonra Tüten benden yine resimlerde kullanmak üzere farklı birşey istedi ve ben ona "Evlilik Hatırası"nı hazırladım. Oradan çıkan yazılarla yine resimlerde kullanmak üzere kartonetler hazırladım. Ve en sonunda benim Tüten'e hediyem olan buketle bütün işler sonlandı. Anlayacağınız Tüten'e bir mini konsept hazırladım :) Tüm hazırladıklarımı ilerleyen günlerde tek tek yayınlayacağım (ayrıca Tüten bana söz verdi düğün resimlerden de bana gönderecek)

Bu gün nikah şekerleri ile başlamak istedim. Davetiyelerinin üstünde pembe begonvil resmi olduğundan etiketin üstünde de onlardan istedi Tüten. Ben de göreceğiniz etiketi tasarladım ona :) Bu arada kutuların içinde Tüten'in eşinin hazırlattığı Tema'nın minik kavanozlarda organik balı var. Aşağıda kavanozun üstündeki stickeri da görebilirsiniz :)

Bu arada Tüten'in düğünü bugün o yüzden şimdiden ona bol mutluluk, bol neşe, bol huzur, bol kahkaha, bol sağlık, ve bol kazanç diliyorum yeni evli hayatında :)



Wedding Favor




Wedding Favor sticker

3 LoLiPoP:

deniz dedi ki...

Sıla çok şık olmuş,diğerlerinide çok merak ediyorum fazla bekletme lütfeeenn.Bu arada sen artık çalışmalarını farklı boyutlara taşıyorsun gibi,yolun açık olsun

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

Teşekkürler Deniz :)
Minik minik istek üzerine bazı değişik işler kafamda şekilleniyor :) Düşünmesi de yapması da çok zevkli oluyor :)
Sevgiler
Sıla

Adsız dedi ki...

Sılacığım bu bizim şahane arkadaşlığımızın kurulmasına sebeb olan ilk işimiz değil mi? Sonra nasıl da arkası geldi ama. Sıla benim düğünümün çok önemli detayları harika bir biçimde organize etti.
Nikah şekerim ki elimde 1 tane bile kalmadı :( hayalimdekinden bile güzel oldu.

Sılaaaa herşey için sonsuzz teşekkürler

 
Blog Template by Delicious Design Studio