16 Aralık 2010 Perşembe

YaŞgÜnÜ HeDiYeLeRi

Birthday Favors

Merhabalar,

Benim uzuuuun yıllardan beri tanıdığım Banu diye bir arkadaşım var. Galiba 10 seneden fazla oldu :) Onunla önce dalışta tanıştık sonra birbirimizi o kadar sevdik ki aradan geçen yıllarda hiç kopmadık. Sürekli görüşemesek de senede 1-2 kere buluşur ve birbirimizi hayatımızdakilerden haberdar ederiz. Bu geçen 10 sene içinde Banu evlendi ve çoook tatlı bir oğlu oldu. Adı Batu :) Bizim Batu'nun isim ilham kaynağı aslında. Ben evlendim ve benim de bir oğlum oldu, malum benim ki de Batu. Oğlanlar büyüdü bile ve biz hala konuşur hala dertleşiriz :)

Neyse bu Pazartesi Banu beni arayıp Cumartesi günü 41. yaşgününü kutlayacağını söyleyince "Oy oy oy" lafı çıkmış oldu ağzımdan :) Ve kırkbir kere Maşallah dedik ikimiz de. Banu benden kutlamaya gelecek arkadaşlarına verilmek üzere bir hediye yapmamı rica edince ben de yukarıda gördüğünüz sevimli kutuları tasarladım. İçlerinde her zamanki gibi çikolata kaplı dev badem şekerlerimden var.

Buradan Banu'cuğuma "Nice Mutlu Senelere" demek istiyorum ve eğlenceni kaçırdığım için üzgün olduğumu tekrarlıyorum. Sana yeni yaşının bol kahkaha, keyif, mutluluk, başarı, ve en önemlisi çok çok sevgi sarhoşluğu getirmesini diliyorum.

41. KERE MAŞALLAH :)


Birthday Favors

5 LoLiPoP:

BALLI LOKMAM dedi ki...

çok güzel olmuş elinize sağlık, ve çok güzel bir fikir konuklara hediye...

Tuten dedi ki...

Eline sağlık Sıla'cığım. 41 olmayı beklememe gerek yok değil mi? Hani az kaldı ben de yakında 33 oluyorum ;)

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

Ballı Lokmam bu nasıl güzel bir isimdir :) Nazik sözleriniz için de çok teşekkürler.
Tüten'ciğim sizin kadrolu hediyeci ve ıvır zıvır yapıcısı olarak sen dile ben yaparım :) Eminim sen şimdiden araştırmalara başlamışsındır ;)Merakla fikirlerini bekliyorum...
Sevgiler
Sıla

deniz dedi ki...

Sılacımm;

Arayı açma bu kadar,özledim senin yaptıklarını seyretmeyi

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

Denizciğim seni o kadar keyifle izliyorum ki bana vakit kalmıyor ;)
Minikleri öp benim için...
Sevgiler

 
Blog Template by Delicious Design Studio