3 Ağustos 2010 Salı

HaMiLe ArAnIyoR

 

Bloga ilk başlarda başlarken amacım flamalar da yapmaktı.  Farkındaysanız Türkiye’de isme özel hazırlanmış flama hiç bulunmuyor.  Fakat kendimi o kadar nikah ve bebek şekerlerinin arasında buldum ki ne yazık ki flama yapacak zamanım olmadı.  Ama boş oturduğumu sanmayın.  Amerika’dan kendime bu iş için bayağı alet edevat aldım ve şimdi flamalarımı gösterme vaktidir.  İlk flamamı Batu için ikincisini Ankara’dan Kuzey Yiğit için yapmıştım.  Şimdi ise bir bebek flaması yapmak istiyorum o yüzden de hali hazırda yapacaksam neden yapıp birisine hediye etmeyeyim diye düşündüm ve eğer hamile iseniz ve yakın zamanda bir bebeğiniz olacaksa (bu arada tüm kağıtlarımı mavi hazırladım :)) ismini bana ilk yazan kişiye “Hoşgeldin ….” şeklinde bir flama yapıp göndereceğim :) Bu arada bana hastaneden ya da evden resim çekip yollamayı da söz vereceğinizi unutmayın :)

Hadi bakalım hamile bayanlar ilk yazan bu flamamı kapacak :)

Hamilemiz bulunmuştur :) İlginiz için çok teşekkürler :) Gelecek hafta Bora’nın (ve ağabeyi Yiğit’in :)) flamasını burada yayınlayacağım…

20 LoLiPoP:

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Ziynep :P

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Bu flama icin hamile kalırım walla!

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

Zepiiiii :) sen dile benden ne dilersen ben sana her daim her istediğini yaparım :)
Kocaman öpüyorum :)
"Mutlu Dükkan" mı yapsam sana? :))))

Mavi Bahçe dedi ki...

merhabalar öncelikle bloğunuz çok güzel,bayıldım herşeye
ben hamile değilim hatta henüz evli bile değilim:)
Ama bir yakınım için şansımı denesem olur mu acaba=)
sizin bloğunuzu bulmak çok iyi geldi bana.
sevgiler iyi akşamlar

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

Merhabalar Mavi Bahce,
Nazik sözleriniz için teşekkürler :) Eğer yakınınız yakın bir zamanda doğuracaksa tabii ki neden olmasın seve seve gelecek miniğin adına flamayı hazırlarım. Adını alabilir miyim? Bir de bana mail ile açık adresinizi yollarsanız size gelecek hafta icinde flamayı kargoyla yollarım :)
Sevgiler
Sila

Mavi Bahçe dedi ki...

rica ederim sıla hanım.yalnız benim yakınım henüz 3 aylık hamile ve daha 6 ayımız var:)biraz şanssızmışız:)
ama eğer sizin için bir sakıncası yoksa bloğumda duyurabilirim yazınızı.
iyi günler sevgiler

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

:) daha çok yeniymiş ama şimdiden tebrik etmek isterim.
Belki doğuma yakın bir zaman yine bir hediye veririm :)
Blogunuzda yazımı duyuyursanız çok sevinirim belki oradan yakın bir zamanda doğuracak bir hamile buluruz :)
Teşekkürler
Sevgiler
Sıla

Adsız dedi ki...

Merhaba Sıla Hanım,
Ben 32 haftalık hamileyim.ve hayran hayran sitenizi gezerken bu hediye ile karşılaşınca çok sevindim.oğlumun adı Bora olacak inşallah.Benim olabilir mi hediyeniz:)Teşekkürler...

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

Tabii ki sizin olabilir :) Batu 36 haftalıkken gelmişti, bizi biraz korkutmuştu ama şimdi tam canavar :) Umarım Bora erken değil de zamanında gelir, yani biraz var daha ama olsun kısmet demek ki Bora'nınmış :)
Bana mail olarak açık adresinizi yazarsanız size gelecek hafta içinde karşı ödemeli kargo ile Bora'nın flamasını yollarım tek ricam bana sonra evden ya da hastane odasından flamanın bir resmini yollamanız :)
Sevgiler
Sıla - Tombul Sıla

Adsız dedi ki...

Merhaba,
maili atıyorum hemen size:)çok sevindim, flamayı hemen eve takıp bir resim yollayacağım söz:)hatta hamiş halimle resme ben de girerim belki:)

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

:) mutlu edebilmeme sevindim
Mailinizi bekliyorum
Resim için harika bir fikir
Teşekkürler
Sevgiler
Sıla

Bir Yastıkta dedi ki...

keşke bu yazıyı daha önce görseydik, Bir yastıkta'da tanıtıp bir çekiliş düzenleyebilirdik sitende böyle başka bir promosyonun olursa haberimiz olsun sevgiler

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

Aaa hiç aklıma gelmedi :) Belki bir hediye verilişi daha yaparım, bir proje var aklımda belki onu veririm o zaman size haber veririm uygularız, çok çok sevinirim :)
Teşekkürler
Sevgiler
Sıla

Burcu Çalışkan dedi ki...

Sıla cicilerinin beğenileceğine hiç şüphem yok zaten, bence herkes seni keşfetmeli :)) Benim bloguma da konuk ol bir gün

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

Burcu çok teşekkürler çok naziksin :)
Zaten senin bloga her gün girip yeni neler koymuşsun diye bakıyorum. Resimlerin o kadar güzel, o kadar keyifle çekilmiş olduğu belli ki bayılıyorum :)
İşini severek, amatör bir ruhla ama bir o kadar da profesyonellikle çekilmiş resimler ki insan tekrar tekrar bakmak istiyor :)
Sevgiler
Sıla

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

Burcucum ben seni galiba yanlış anladım :) Pardon, blog toyluğuma ver. Sen "benim bloga da seni yazayım" mı demek istedin? Çekilişi mi, beni mi (ehe Tombulluğumu mu?)? :) O zaman acilen yeni bir çekiliş (ya da diyet) yapmam gerek galiba :)
Bu arada en başından beri beni takip ettiğin için ve cici desteğin için buradan da teşekkür etmek istedim :)
Sevgiler
Sıla

Burcu Çalışkan dedi ki...

Sıla çok teşekkür ederim güzel sözlerin için öncelikle. Evet yaptığın bu cicileri görsünler istiyorum çekilişe gerek bile yok bence ama sen istersen o zaman yaparsın yine bir şeyler sana kalmış :))

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

Oleeeyyyy çok çok sevindim çok teşekkür ederim. Çok naziksin ve çok ince düşüncelisin Burcu :)
O zaman dur önce şu söz verdiğim flamamı hazırlayayım ondan sonra aklımda acaip cici bir fikir var 1 haftadır onunla uğraşıyorum onu da yaptıktan sonra gelecek hafta icinde yazarsan çok çok sevinirim :) Ayy feci heyecanlandım :) çok çok sağol Burcu gerçekten cok naziksin :)
Sevgiler
Sıla
Bu arada bana mail ile logonu yollarsan, koymak isterim bloguma.

CeRoXiMo dedi ki...

Uzun süre arayıp, istediğim gibi (fiyatı tasarımına denk) bebek şekeri bulamayınca malzemeleri alıp kendim yapmak zorunda kaldım :( Keşke sitenizi daha önce keşfetmiş olsaydım. Flamalar için pembe siparişler verdiğinizde haberimiz olsun mutlaka :) Gerçi takipteyim.

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

Merhaba Ceroximo,
Sizin hazırladığınız şekerler de çok güzel olmuş ellerinize sağlık :) Pembe sipariş verirken haberimiz olun demişsiniz ama ben anlayamadım :) Bu flamaları ben yapıyorum bir yere sipariş vermiyorum :)
Sevgiler
Sıla

 
Blog Template by Delicious Design Studio