27 Eylül 2010 Pazartesi

MutLu DüKkAn

Birthday cookie

Merhabalar,

Haftaya en yakın arkadaşımın haberi ile başlamak istedim :)

Beni yakından takip edenler Mutlu Dükkan Zeynep'in en yakın arkadaşım olduğunu ve çoğu eğlenceyi/gezmeyi/yemeyi onunla yaptığımı bilir. Zeynep öyle muhteşem kurabiyeler yapar ki inanılmaz lezzetli ve kimse de göremeyeceğiniz kadar özel ve güzeldir. Herkes kurabiye yapabilir ama onunkiler hepsinin arasında ilk göze çarpandır.

Bu haftasonu Zeynep Posta Gazetesin'in ekinde yarım sayfa olarak haber oldu. Cupcake'lerinin ve kurabiyelerinin şanı aldı gitti :) O kadar gurur duydum ki o kadar mutlu oldum ki bunu sizinle paylaşmak istedim.

Zepi hep söylüyorum minik ve butik başlayıp, büyük ama hala butik kalman mükemmel bir ayrıcalık, özellik. Seninle inanılmaz gurur duyuyorum! Ne zaman istersen ma-aile (Batu dahil) yardımına gelir yaptığın kurabiyeleri afiyetle yeriz hiç sorun değil :)

6 LoLiPoP:

Büşra Bayram dedi ki...

Oooo hayırlı olsun :)

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Yaaa Sılaaaa, illa ağlatcan di mi? Bayılıyorum Tombul Peri'ye, en az benim kadar en çok Martha Stewart kadar başarılı ol inşallah : )) Seni kocamaaaan öpüyorum. Muah!

Bayram Kombesi dedi ki...

Okuduk canim kacirirmiyiz hic. Allah dostlugunuzu bozmasin. Ikinizede sonsuz basarilar. sevgilerimle

Burcu Çalışkan dedi ki...

süper bişii değil mi ona da dedim başarıları daim olsun sılacığım :))

deniz dedi ki...

Zeynep bunu çoktaaannn çokca haketmişti,ileride göreceğimiz başarılarının yanında bu nokta kadar kalacak inşallah..Dostluğunuz ömür boyu sürsün.

Not:Kurabiye yemeye bizde ma-aile talibiz,malum kalabalığız biliyosun:)

modafobik dedi ki...

Ben de okumuştum o yazıyııı! :) Baya başarılı olmuş yhu! Resimleri süperdi yaptıklarının :)

 
Blog Template by Delicious Design Studio